Privatlivs- og Cookiepolitik 
Meddelelse om behandling af personoplysninger
Vi er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger samt at være transparente omkring behandlingen af dine personoplysninger. 
I denne meddelelse oplyses, hvordan vi gemmer og beskytter dine personoplysninger, hvem vi deler dine personoplysninger med, og hvor længe vi gemmer dine personoplysninger. 
Denne meddelelse beskriver også dine rettigheder og det, som du skal foretage dig, hvis du er bekymret for den måde, vi håndterer dine personlige oplysninger på. 
Hvis vi beder dig om at afgive personoplysninger, kan du være sikker på, at personoplysningerne kun vil blive brugt i overensstemmelse med denne meddelelse om behandling af personlige oplysninger.
Hvem er ”vi”?
”Vi” er Tanaco Danmark A/S, en del af Pelsis-gruppen, CVR-nr.: 71361411, Glentevej 11, 6705 Esbjerg Ø, Danmark.
Vi er ”dataansvarlige” i henhold til databeskyttelsesforordning samt databeskyttelsesloven (sammen kaldet ”GDPR” i nærværende meddelelse), og vi er ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger.
Hvis du har spørgsmål vedrørende noget i dette dokument eller andre emner, kan du kontakte os på tanaco@pelsis.com eller telefon: 75 14 48 00. 
Hvilke oplysninger behandler vi
Firmanavn og -adresse
Navn på kontaktperson ved firmaet
E-mailadresse, telefonnummer og websted
Momsnummer
Betalingsoplysninger - kortoplysninger og/eller bankoplysninger
Uddannelsescertifikater og foto-id'er
Hvornår indsamler vi oplysninger om dig
Når du afgiver en salgsordre hos vores salgsteam
Når du anmoder om en onlinekonto ved Pelsis-gruppen
Når du retter henvendelse til en af vores interne afdelinger
Når du sender en forespørgsel via vores online-forespørgselsformular
Ved reservation af brugen af The Pelsis Academy
Når vi modtager dit foto-id og dine træningscertifikater
Sådan bruger vi dine personoplysninger og lovgrundlaget derfor
Vi bruger kun dine personoplysninger i følgende tilfælde:
Når vi skal gennemføre den kontrakt, vi er i færd med at indgå eller har indgået med dig
Hvis det er nødvendigt for vores legitime interesser og dine interesser, og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser
Når vi skal overholde en juridisk eller forskriftsmæssig forpligtelse
Oplysningerne kan bruges til følgende formål:
Levere de produkter og/eller tjenester, du har anmodet om
Administrere din konto hos Pelsis-gruppen
Kontakte dig
Underrette dig om ændringer i produkter, tjenester eller priser
Gennemføre markedsundersøgelser og produktanalyse
Marketing
Hvis du har givet dit udtrykkelige samtykke, kan vi bruge dine oplysninger til at kontakte dig pr. brev, telefon, e-mail eller SMS for/til:
At få dine synspunkter vedrørende aktuelle tjenester, som vi leverer
At underrette dig om vigtige ændringer eller udviklinger i vores forretning
At fortælle dig om produkter eller tjenester, der kan have din interesse
At lave salgsfremmende aktiviteter
At invitere dig til begivenheder, som vi afholder
Hvis du har givet os et visitkort, tilføjer vi dig til vores marketingliste.
Hvis du ikke har givet os dit samtykke, vil vi kun kontakte dig angående din konto hos Pelsis-gruppen.
Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at klikke på linket ”unsubscribe” (afmeld) nederst i marketing e-mails eller ved at kontakte tanaco@pelsis.com. 
Sådan deler vi dine personlige oplysninger
Vi er nødt til at dele dine oplysninger med et begrænset, betroet antal tredjepartsfirmaer, som vi sikrer overholder GDPR-reglerne.
Virksomheder, vi eventuelt deler oplysninger med, er:
MailChimp*, trykkeri- og maildistributører, med henblik på at sende dig markedskommunikation
Transportfirmaer, så de kan levere dine varer hurtigt og effektivt
Leverandører, hvis vi leverer varer direkte til dig
Virksomhedsadvokater, hvis vi mod forventning får brug for at inddrive gæld
Kreditkontrolvirksomheder, hvis du har accepteret, udfyldt og underskrevet en kreditansøgningsformular
Uddannelsesudbydere såsom RSPH, hvis dine personoplysninger kræves for at indskrive dig på kurser og sende certifikater efter gennemførelse
*MailChimps servere er placeret i USA, hvorfor oplysninger kan overføres til, lagres i eller behandles i USA. MailChimp deltager dog i og har bekræftet sin overholdelse af EU-U.S. Privacy Shield Framework og Swiss-U.S. Privacy Shield Framework til beskyttelse af personlige oplysninger.
Vi forbeholder os retten til eventuelt at overføre dine personoplysninger til lande udenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), og dine personoplysninger kan blive overført til Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) fra et sted uden for EØS. Hvis dette sker, sørger vi for, at passende beskyttelsesforanstaltninger er på plads, og at dine personoplysninger bliver beskyttet på samme niveau som i (EØS). 
Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger
Dine personoplysninger opbevares så længe, at vi har et legitimt formål med opbevaringen eller så længe, at opbevaringen har hjemmel i lov. 
Dine online-kontooplysninger opbevares så længe, at din online-konto er aktiv. Hvis du ikke længere ønsker at have en aktiv online-konto, bedes du anmode om, at din konto lukkes, og dine personoplysninger vil herefter blive slettet.
Du kan til enhver tid anmode om, at dine personoplysninger fjernes fra Pelsis-gruppen og dets tjenester ved at kontakte os på e-mail: tanaco@pelsis.com.
Opbevaring, sikkerhed og overførsler
Vi tager sikkerhed og beskyttelse af dine personoplysninger meget alvorligt. Vi har sikkerhedsforanstaltninger i overensstemmelse med branchestandarden for at sikre, at dine personoplysninger er sikret mod både eksterne og interne trusler. 
Det er kun det personale som skal behandle personoplysninger, som har adgang til personoplysningerne.
Når dine personoplysninger er behandlet, vil de blive gemt forsvarligt på vores firmas servere.
Dit navn og din personlige arbejdsmailadresse gemmes i vores tredjeparts CRM-system, og adgangen dertil er begrænset til kun at omfatte dem, der har et forretningsmæssigt behov for at se disse oplysninger. Vores CRM er i overensstemmelse med SOC 2 og opretholder rimelige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod tab, ødelæggelse, misbrug, uautoriseret adgang eller videregivelse. Vores CRM overholder EU-U.S. Privacy Shield Framework og Swiss-U.S. Privacy Shield Framework som beskrevet af USA.
Du skal sikre dig, at din online-konto er beskyttet mod uautoriseret adgang og vælge en adgangskode, der ikke er let tilgængelig. Du skal også sørge for, at du logger ud efter brug af tjenesterne.
Links til andre websteder
Vores websted kan indeholde links til andre websteder af interesse. Denne meddelelse om behandling af personoplysninger gælder kun for dette websted. Når du via link tilgår andre websteder, skal du læse disses websteders privatlivspolitikker.
Sådan bruger vi cookies
Cookies er tekstfiler, som browseren lægger på din computer. De gør det muligt at genkende din computer samt at huske, hvilke valg du tidligere har truffet på websiden, f.eks. sprogvalg. Vores cookies kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer. Cookies anvendes til at indsamle informationer om besøgendes adfærd på websiden og til at udarbejde statistiske rapporter om brugernes adfærd. 
For yderligere oplysninger besøg www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org
Du kan indstille din browser til ikke at acceptere cookies, og ovenstående websteder fortæller dig, hvordan du fjerner cookies fra din browser. Hvis du fjerner cookies fra din browser, vil nogle af vores webstedsfunktioner muligvis ikke være funktionelle.
På websteder, der har Twitter-feed aktiveret, kan Twitter muligvis placere cookies. For mere information om hvilke oplysninger Twitter indsamler, kan du besøge Twitters websted https://twitter.com/en/privacy
Vi kan også integrere videoer fra YouTube på vores websteder. YouTube bruger cookies til at forbedre webstedsoplevelsen. Hvis du ser en video, kan YouTube muligvis placere cookies på din computer. Besøg YouTube-siden om indlejring af videoer for at få flere oplysninger:
http://support.google.com/youtube/bin/answer.py?hl=en-GB&answer=171780&expand=PrivacyEnhancedMode#privacy
Adgang til dine oplysninger og ændringer
I henhold til GDPR har du ret til at få oplyst hvilke personoplysninger, som vi behandler om dig. Dette kaldes en anmodning om adgang til dine personoplysninger (Subject Access Request (SAR)), og eventuelle anmodninger skal fremsættes skriftligt og sendes til vores DPO (data protection officer), Pelsis Limited, Sterling House, Grimbald Crag Close, Knaresborough, HG5 8PJ, United Kingdom, på e-mail: GDPR@pelsis.com. 
Du kan også skrive en e-mail til os på tanaco@pelsis.com, hvorefter vi fremsender din anmodning til vores DPO (data protection officer). 
Der er normalt ikke noget gebyr for en SAR, men hvis anmodningen er ubegrundet eller overdreven, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr.
Alle oplysninger vil blive leveret inden for en måned efter modtagelsen. Hvis anmodningen er åbenlyst kompliceret, kan vi forlænge denne periode med højst to måneder. Hvis dette er tilfældet, bliver du informeret og holdt orienteret undervejs.
Hvis du mener, at oplysninger, vi har om dig, er forkerte eller ufuldstændige, skal du skrive/sende en e-mail til os hurtigst mulig. Vi ændrer herefter straks alle oplysninger, der viser sig at være forkerte.
Ret til at klage
Vi håber, at du aldrig får grund til at klage over vores behandling af dine personoplysninger, men skulle du ønske at klage over vores behandling af dine personoplysninger, skal vi opfordre dig til i første omgang at kontakte os på tanaco@pelsis.com eller telefon: 75 14 48 00. 
Skulle du dog mene, at din henvendelse ikke behandles tilstrækkeligt, har du til enhver tid ret til at kontakte tilsynsmyndigheden – Datatilsynet – på tlf. 33 19 32 00 eller på e-mail: dt@datatilsynet.dk eller på følgende link:
https://www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/klage-til-datatilsynet/
Ændringer af vores meddelelse om behandling af personoplysninger
Eventuelle fremtidige ændringer, vi måtte foretage i vores meddelelse om behandling af personoplysninger, vil blive offentliggjort på denne side, og hvor det er relevant, vil vi underrette dig via e-mail.
 
Seneste ajourføring: 17. februar 2019