Om Pelsis

Pelsis leverer innovative løsninger og mærkevarer til en bred vifte af B2B-kunder, der benytter eller handler med bekæmpelsesmidler mod skadedyr. Vi tilbyder løsninger til kunder overalt i verden og bestræber os på at kunne opfylde alle produktbehov indenfor denne genre. Pelsis, som har hovedkontor i UK, udvikler og sælger førende mærker i høj kvalitet mod insekter, fuglegener, gnavere og andre uønskede skadedyr samt hygiejneprodukter.

Førende mærker/brand - Vores omdømme springer ud fra vores kendte brands, som er udviklet ved hjælp af vores omfattende viden om markedet og i samarbejde med førende eksperter på området. Hvert brands gode omdømme er opbygget og hjulpet godt på vej ved hjælp af vores produkters høje kvalitet og vores brændende ønske om at yde den bedste service til vores kunder. Vi arbejder kontinuerligt for at udvikle vores brands og for at udvide vores markeder.

Førende produkter - Kunde- og markedsforståelse er nøgleord i vores innovative udviklingsarbejde. Dette hjælper os til at udvikle prima produkter, hvor brugervenlighed, design og kvalitet kommer som første prioritet.